Snijders, A.L. - Voordeel Schutter / columns en brieven

Schrijver:
Titel: Voordeel Schutter / columns en brieven
ISBN: 9789060059876
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: 2011, 206pp, paperback
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:

De Kring uit Reeuwijk

Logo De Kring

Kringloopwinkel "De Kring" is opgericht in 1994. Het is een stichting zonder winstoogmerk. Er werken uitsluitend vrijwilligers. De netto-opbrengst van de verkoop van goederen wordt besteed aan milieu-vriendelijke projecten en aan goede doelen in binnen- en buitenland. Sinds 1994 is al meer dan 1 miljoen euro aan deze doelen besteed. Het boekwinkeltje De Kring is een onderdeel van de stichting. Bij de aankoop voor minimaal 25 euro is de verzending gratis.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Kring

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Kring
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Kring een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Kring vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Kring kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.