Powell, M. - 101 dingen die je echt moet kunnen

Schrijver:
Titel: 101 dingen die je echt moet kunnen
ISBN: 9789072219039
Taal: Nederlands
Uitgever: Thoeris
Bijzonderheden: 2006, paperback, goede staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Nieuwstaat.

Tips, adviezen en trucs worden afgewisseld met deskundige informatie over 'van alles en nog iets'. Er valt in dit geheel weinig samenhang tussen de onderwerpen ten ontdekken. De inhoud springt van de hak op de tak. Hoewel de onderwerpen serieus en deskundig worden behandeld, dient de lezer de beschreven handelswijzen met de nodige restrictie op te volgen, daar sommige besproken activiteiten volgens de uitgever (overigens zeer terecht) beter niet kunnen worden uitgevoerd zonder deskundige begeleiding of eigen ervaring. De lezer wordt dus geacht het boek te gebruiken/lezen als entertainment. Als zodanig kan hij op sprankelende wijze kennisnemen van bijvoorbeeld de manier waarop je een papieren vliegtuigje vouwt, een sigaar hoort te roken, stofzuigt, een stropdas strikt, reanimeert dan wel een boom omhakt. De lay-out van het geheel is fraai: leuke tekeningen in kleur die de onderhoudende en overzichtelijk ingedeelde tekst aanvullen en afwisselen. Als cadeau-idee, maar ook voor leestafels in diverse ruimtes en omgevingen kan dit boek een nuttige, maar vooral aangename en interessante functie vervullen, dus niet alleen tot 'lering' maar ook tot 'vermaak'.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Powell, M. - 101 dingen die je echt moet kunnen Powell, M. - 101 dingen die je echt moet kunnen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.