dr. G.T. Haneveld - Geneeswijzer

Schrijver:
Titel: Geneeswijzer
ISBN: 9789057951107
Taal: Nederlands
Uitgever: Wellness bv. Laren
Bijzonderheden: conditie zo goed als nieuw, hardcover
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie hecht er niet aan een goede gezondheid? Het is belangrijk om signalen van het lichaam, die op een verstoring van de gezondheid wijzen te onderkennen. Vroegtijdige diagnose en behandeling kunnen de kans op genezing vergroten.

De Geneeswijzer is een medische encyclopedie waarin u aan de hand van de symptomen, die beschreven staan in de Symptomenwijzer snel kunt opzoeken wat de oorzaak van uw klachten kan zijn. De Symptomenwijzer leidt u naar ruim 450 mogelijke oorzaken in de Geneeswijzer. Hierin is bovendien te vinden welke onderzoeken en behandelingen mogelijk zijn, welke maatregelen u zelf kunt treffen en in welk geval u een arts moet raadplegen.

De Geneeswijzer behandelt veel voorkomende, algemene klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid en maagproblemen, maar ook ernstiger aandoeningen als verhoogde bloeddruk, artritis, hartkwalen, kanker en diabetes.
Verder lezen

Summer's Shelf

particulier

Summer's Shelf uit Maastricht

Logo Summer's Shelf

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

dr. G.T. Haneveld - Geneeswijzer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Summer's Shelf

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Summer's Shelf
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Summer's Shelf een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Summer's Shelf vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Summer's Shelf kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.