Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vink, Ine - Interculturele belastbaarheidsbepaling / Een zoetwa

Schrijver:
Titel: Interculturele belastbaarheidsbepaling / Een zoetwatervis is geen zoutwatervis
ISBN: 9789031364459
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat! Paperback, 2009, 149pp.
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe gaat u om met de arbeidssituatie en gezondheidsproblemen van uw migrantenwerknemer- of cliënt? Houdt u rekening met hun specifieke problematiek?
Belastbaarheidsbepaling in interculturele context wordt in de toekomst steeds belangrijker. Door het groeiende aantal migrantenwerknemers zullen interculturele aspecten op de werkvloer meer aandacht vragen. Ook bij de begeleiding van verzuimende werknemers zal interculturaliteit een belangrijk aandachtspunt zijn. Professionals van verschillende disciplines zijn betrokken bij interculturele begeleiding en adviezen. Deze extra dimensie maakt belastbaarheidsbepaling tot een complex proces: een uitdaging voor professionals.

Dit boek is bestemd voor alle professionals die betrokken zijn bij belastbaarheid en belastbaarheidsbepaling in interculturele context: bedrijfs- en verzekeringsartsen, huisartsen, paramedici en psychologen, arbeidsdeskundigen en HRM-medewerkers.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vink, Ine - Interculturele belastbaarheidsbepaling / Een zoetwatervis is geen zoutwatervis