Wooncultuur in de Nederlanden 1500-1800 the art of home in the Netherl

Schrijver:
Titel: Wooncultuur in de Nederlanden 1500-1800 the art of home in the Netherlands 1500-1800
Taal: Meertalig
Uitgever: Waanders
Bijzonderheden: Linnen band met stofomslag Nederlands Kunsthistorisch Jaarboek Deel 51
Prijs: € 62,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nederlandse en Engelse tekst. Dutch and English text. In de afgelopen twee decennia hebben historici van de vroeg-moderne tijd zich intensief beziggehouden met de oorsprong en definitie van moderne idealen van 'huis' en 'thuis' en de daarmee samenhangende begrippen als gezin, privé-leven, intimiteit, huiselijkheid en gezelligheid. Velen hebben daarbij de fundamentele invloed van Nederlandse maatschappelijke ontwikkelingen op de geschiedenis van deze ideeën en gevoelens benadrukt. Deel 51 van het Nederlands Kunsthistorisch Jaarboek kijkt specifiek naar de bijdragen van Noord- en Zuid-Nederlandse architecten, kunstenaars, verzamelaars, huizenbezitters en huizenbewoners aan de veelzijdige vormen, inrichtingspraktijken en functies van het vroeg-moderne huis.
316 pag.
Verder lezen

Boek & Prent uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Wooncultuur in de Nederlanden 1500-1800 the art of home in the Netherlands 1500-1800

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek & Prent

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek & Prent
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek & Prent een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek & Prent vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek & Prent kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.