Artur Moreira de Sá - Indices dos livros proibidos

Schrijver:
Titel: Indices dos livros proibidos
Taal: Latijn
Uitgever: Lissabon 1983
Bijzonderheden: Bronnenstudie over boekcensuur
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Indices dos livros proibidos em Portugal no século XVI. Apresentaçao, estudo introdutório e reprodução fac-similada dos indices, por Artur Moreira de Sá. Instituto Nacional de Investigação Cientifica, Lisboa, 1983."

22 x 15 cm, paperback, genaaid. 849 blz plus index. Prima staat. Dit boek bestudeert de reglementen en wetten die in Portugal in de zestiende eeuw werden uitgevaardigd omtrent verboden boeken en boekcensuur. Diverse uitgaven uit de Lage Landen worden verboden, o.a. Antwerpse bijbels en Erasmus-uitgaven. De samensteller drukt negen publicaties uit de zestiende eeuw integraal af, samen meer dan 800 blz. Deze teksten zijn in het Latijn, de inleiding is in het Portugees.

Prijs 40 euro plus 10 voor verzending.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Artur Moreira de Sá - Indices dos livros proibidos

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.