Nimwegen, O. van - Dien fatalen dag - Het beleg van Bergen op Z

Schrijver:
Titel: Dien fatalen dag - Het beleg van Bergen op Zoom in 1747
ISBN: 9789074969048
Taal: Nederlands
Uitgever: Sector Archiefzaken ism Boekhandels van der Kreek en Quist, Bergen op Zoom, 1997
Bijzonderheden: ALS NIEUW - Paperback met flappen, 64 pagina's
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Studies over stads en stadsbeeld. Wat in het verleden werd gebouwd en als waardevol monument bewaard, verdient een beschouwing van wetenschappelijke allure. De bijdragen aan deze publicatie voldoen alle aan deze verwachting.

Het Markiezenhof te Bergen op Zoom door prof Dr. Ir. R. Meischke
Vorming en voortbestaan van het middeleeuwse stadsbeeld door Dr. W.A. van Ham
Wederwaardigheden van kleine en grote monumenten door Ir. JLC Weyts
Bijdragen tot de geschiedenis van de Sint-Gertrudiskerk door prof. Dr. CJAC Peeters
Verder lezen

Brodgar Boeken

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nimwegen, O. van - Dien fatalen dag - Het beleg van Bergen op Zoom in 1747 Nimwegen, O. van - Dien fatalen dag - Het beleg van Bergen op Zoom in 1747 Nimwegen, O. van - Dien fatalen dag - Het beleg van Bergen op Zoom in 1747 Nimwegen, O. van - Dien fatalen dag - Het beleg van Bergen op Zoom in 1747

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Brodgar Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Brodgar Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Brodgar Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Brodgar Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Brodgar Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.