Hoedt, Marianne ten - Thijs heeft CF / Een (voorlees)kinderboek

Schrijver:
Titel: Thijs heeft CF / Een (voorlees)kinderboek over Cystic Fibrosis, voor kinderen CF, en hun broertje, zusje, vriendjes en vriendinnetjes!
ISBN: 9789075773002
Taal: Nederlands
Uitgever: NCFS
Bijzonderheden: Hardcover boekje in nieuwstaat. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kunnen er nog een paar vergelijkbare boekjes bij)
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Thijs is een heel gewone jongen, maar hij is ook een beetje bijzonder; hij heeft Cystic Fibrosis. Thijs is de hoofdpersoon in het nieuwe boek 'Thijs heeft CF'. Het boek is speciaal voor jonge kinderen met CF, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. In het boek leest u over het leven van Thijs, thuis, op school en in het CF-centrum. Wat moet Thijs allemaal doen voor de behandeling van zijn CF? Aap wijkt bij alles wat Thijs doet, niet van zijn zijde.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoedt, Marianne ten - Thijs heeft CF / Een (voorlees)kinderboek over Cystic Fibrosis, voor kinderen CF, en hun broertje, zusje, vriendjes en vriendinnetjes! Hoedt, Marianne ten - Thijs heeft CF / Een (voorlees)kinderboek over Cystic Fibrosis, voor kinderen CF, en hun broertje, zusje, vriendjes en vriendinnetjes!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.