Leopold Andrian, (vertaling: Albert Verwey en Stefan George) -

Schrijver:
Titel: De tuin van de openbaring
Taal: Nederlands
Uitgever: Aster, Amsterdam
Bijzonderheden: luxe bibliofiel, 1984, linnen gebonden, oplage 125 genummerde exemplaren
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit exemplaar is uit de nalatenschap van Dolf Hamming (Oud directeur van de Bezige Bij). Daar waar het kon had Dolf Hamming altijd nummer 31 als vast nummer! in dit geval dus ook.

Vertaald door Albert Verwey en Stefan George. verzorgd door Marijke Stapert-Eggen en Frank Ligtvoet Amsterdam, (Astèr), 1984. in linnen gebonden (Binderij Phoenix, Amsterdam). Gezet uit de Spectrum en gedrukt op Immortal Fire door Geuze & Co, Dordrecht naar typografische aanwijzingen van Ger Kleis in een oplage van 125 genummerde exemplaren 1 van de 100 exemplaren bestemd voor de intekenaren (DIT IS NUMMER 31)
Verder lezen

Ant. Zwaanshals uit Rotterdam

Logo Ant. Zwaanshals

Online tweedehands en antiquarische boekwinkel waar u meer dan alleen boeken zult vinden!
In- en verkoop (ook oude ansichtkaarten en foto's, oude plattegronden, oud reclamedrukwerk, militaire documenten (oorkonden en medailles, uniform). Kunst en toegepaste kunst. Etc, etc, etc.
Moet u een huis vol boeken en vooral oude papierwaren ontruimen, schakel ons dan meteen in! Materiaal dat interessant voor ons is, kopen wij graag in! Bel Kelvin: 06-26192873 of mail naar: info@antiquariaatzwaanshals.nl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leopold Andrian, (vertaling: Albert Verwey en Stefan George) - De tuin van de openbaring Leopold Andrian, (vertaling: Albert Verwey en Stefan George) - De tuin van de openbaring Leopold Andrian, (vertaling: Albert Verwey en Stefan George) - De tuin van de openbaring Leopold Andrian, (vertaling: Albert Verwey en Stefan George) - De tuin van de openbaring Leopold Andrian, (vertaling: Albert Verwey en Stefan George) - De tuin van de openbaring Leopold Andrian, (vertaling: Albert Verwey en Stefan George) - De tuin van de openbaring

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ant. Zwaanshals

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ant. Zwaanshals
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Zwaanshals een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Zwaanshals vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ant. Zwaanshals kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.