Os, Erik van, Lieshout, Elle van - Bizonboek - Bobbel in het be

Schrijver:
Titel: Bizonboek - Bobbel in het behang
ISBN: 9789027648181
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen
Bijzonderheden: 2003, Hardcover in prima staat, zo goed als nieuw. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat hebben jullie nou gedaan? vroeg de buurvrouw. Dat is ons nieuwste kunstwerk, zei de vader. Het heet: Bobbel in het behang. Ik maak er nog een mooie houten lijst om.Jaloers keek de buurvrouw naar de bobbel. Waar koop je zoiets nou? vroeg ze. Zij wilde ook zo n kunstwerk hebben, liefst vandaag nog. Ze zijn niet te koop, zei de vader. Maar hoe kom je dan aan zo n kunstwerk?
Recensie(s)
Heerlijk humoristisch boekje met heel korte en langere verhalen die vaak een verrassende wending of slot hebben. Bestaande sprookjes worden net iets anders verteld, bijv. over de wolf die Roodkapje heette, omdat hij eens een rood doekje gevonden had en dat op zijn kop deed. Het doekje wordt uiteindelijk teruggeroofd door Roodkapje. Of het verhaal van de lastige kinderen die in dit boekje echt achter het behang geplakt worden. Het is erg leuk om door de verschillende verhalen steeds op het verkeerde been gezet te worden. De verhalen zijn allemaal afzonderlijk te lezen.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere) boeken bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op mijn website kijken. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Os, Erik van, Lieshout, Elle van - Bizonboek - Bobbel in het behang Os, Erik van, Lieshout, Elle van - Bizonboek - Bobbel in het behang

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.