Donia Jan - Souvenirs, Herman Brood, de schilder, eerste druk

Schrijver:
Titel: Souvenirs, Herman Brood, de schilder, eerste druk
ISBN: 9789080649323
Taal: Nederlands
Uitgever: TDS uitgevers
Bijzonderheden: 2002, hardcover, 157 pp, lijkt ongelezen, kleine beschadigingen a.d. kaft, verder uitstekend, past door brievenbus
Prijs: € 34,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een uniek kunstboek, waarin een verrassend en overtuigend beeld van de kwaliteit van Herman Brood als kunstenaar wordt beschreven. Een kunstenaar die tot nu toe publicitair vooral aan de weg timmerde als musicus en bohémien.
Herman Brood heeft sinds 1985, het jaar waarin hij begon te schilderen, tot aan zijn dood in 2001 meer dan 5000 doeken gemaakt. Altijd in een razend tempo. De titels van enkele korte essays in het boek refereren daaraan: "Leven als een lavastroom, een korte biografie' en 'Schilderen als een straaljager'.
In het 160 pagina's tellende beschrijft Donia de onderscheidende werkwijze en mentaliteit van Herman Brood ten opzichte van zijn collega kunstenaars. De auteur, Jan Donia, benoemt Brood in zijn boek tot een hedendaagse legende en een eerzaam talent die in de maalstroom van een dwingende omgeving voortdurend moest scoren. In het boek 'Herman Brood, de schilder' is een serie van een twintigtal afbeeldingen van bierviltjes uit 1993 opgenomen, die Donia kwalificeert als 'briljant'. Allen daarom al is deze publicatie van 150 schilderijen en tekeningen een hommage aan een kunstenaar die een plaats verdient in de Nederlandse kunstgeschiedenis.
Verder lezen

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2021 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Donia Jan - Souvenirs, Herman Brood, de schilder, eerste druk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbeurs Venlo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs Venlo
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Stichting Boeken Steunen Mensen
  Kamer van Koophandel nummer: 41064290
  NL802572376B01
  https://www.boekensteunenmensen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs Venlo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs Venlo vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Boekenbeurs Venlo kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.