Raymond Lulle - Dialogues et Cantiques

Schrijver:
Titel: Dialogues et Cantiques
Taal: Frans
Uitgever: Le Spectateur Catholique 1899
Bijzonderheden: Overdruk uit Le Spectateur Catholique
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Dialogues et Cantiques d'amour entre l'Ami et l'Aimé, composé en Catalan par le docteur illuminé et martyr Raymond Lulle et traduits pour la première fois en français par Marius André. A Madrid, Au secrétariat pour l'Espagne du "Spectateur Catholique" en l'an 1899."

24 x 13 cm., grijs uitgeversomslag is wat verbruind, binnenwerk op houthoudend papier. Gedrukt door Buschmann te Antwerpen in 150 genummerde exemplaren, dit exemplaar is ongenummerd. "Le Spectateur catholique. Mensuel de science, d'art et de jugement religieux," werd uitgegeven te Brussel tussen 1897-1900 en is momenteel zeer gezocht vanwege o.a. de grafiek die er in opgenomen is. Vooral de 30 luxe-exemplaren op Hollands papier gaan een hoge prijs.

Ramon Llull (Palma de Mallorca?, 1232/1233 – Tunis of nabij Majorca, 1315/1316), ook wel bekend onder zijn Latijnse naam Raimundus Lullus, was een schrijver, filosoof, dichter en theoloog. Hij wordt beschouwd als de eerste belangrijke schrijver in het Catalaans. Hij was de eerste Europese geleerde die het Latijn opgaf om hoofdzakelijk in de volkstaal te schrijven. Hij schreef ook vloeiend Arabisch. (Wikipedia)

Marius André (1868-1927) was een Franse schrijver en journalist, die ook actief was als vertaler van het Catalaans en Occitaans naar het Frans.

Prijs 20 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raymond Lulle - Dialogues et Cantiques

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.