Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD

Schrijver:
Titel: De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer)
Taal: Nederlands
Uitgever: Ojee
Bijzonderheden: 1967, curieus singeltje in hoesje, Gesigneerd + opdracht Jan Cremer
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit object is uit de nalatenschap van Dolf Hamming (Oud directeur van De Bezige Bij)

uniek stukje curiosa dat u in deze (gesigneerde) vorm waarschijnlijk nergens meer tegen gaat komen!!!!

Op 2 plekken gesigneerd / voorzien van opdracht! Te weten op het hoesje opdracht met stift geschreven door Jan Cremer: "Voor Dolf Hamming" en op het singeltje: "Voor Dolf "BB" Hamming & met vr. groet" Jan Cremer [signatuur]. Ook heeft Cremer een tekstfout / drukfout op het singeltje aangepast in stift (ipv "o" heeft hij er "oh" van gemaakt!)

Voor de staat, wil ik u onder andere naar de foto's verwijzen. Het plastic hoesje is doorrookt en het papieren singelhoesje heeft wat lichte vergeling langs de rand en lichte vouwtjes langs rand, maar niet ernstig). Het singeltje zelf ziet er goed uit, hoewel ik totaal geen vinylkenner ben en ik dus de afspeelbare staat niet kan inschatten. Zie de foto's voor de staat

Jan Cremer (met orkestbegeleiding) - Oh Nederland / De Flipstand - 1967

Jan Cremer:

Oh Nederland / De Flipstand

1967
1st ed.
45 rpm 7" vinyl single
OJ 7017 OS

Tracklist, credits:
A: Jan Cremer met orkestbegeleiding: Oh Nederland
(tekst: Jan Cremer / Muziek: Van Acker)
B: Jan Cremer met orkestbegeleiding: De Flipstand
(Jan Cremer / Van Acker)

Tweede single van Jan Cremer (1940) uit 1967.

OJEE is een sublabel van Telstar (in Weert), dat zgn. 'muziek voor volwassenen' - dus met een erotische lading - uitbracht.

De single is een stuk zeldzamer dan Jan Cremer's eerste single ('Boom Boom') omdat deze op de radio geboycot werd vanwege de tekst
Verder lezen

Ant. Zwaanshals uit Rotterdam

Logo Ant. Zwaanshals

Online tweedehands en antiquarische boekwinkel waar u meer dan alleen boeken zult vinden!
In- en verkoop (ook oude ansichtkaarten en foto's, oude plattegronden, oud reclamedrukwerk, militaire documenten (oorkonden en medailles, uniform). Kunst en toegepaste kunst. Etc, etc, etc.
Moet u een huis vol boeken en vooral oude papierwaren ontruimen, schakel ons dan meteen in! Materiaal dat interessant voor ons is, kopen wij graag in! Bel Kelvin: 06-26192873 of mail naar: info@antiquariaatzwaanshals.nl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer) Jan Cremer - De flipstand + Oh Nederland (singeltje GESIGNEERD + Opdracht Cremer)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ant. Zwaanshals

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ant. Zwaanshals
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Zwaanshals een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Zwaanshals vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ant. Zwaanshals kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.