Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is

Schrijver:
Titel: Leven dat het een lieve lust is
ISBN: 9789060191774
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Prometheus
Bijzonderheden: Uit 1971, één katern is los, vlekken op de kaft
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Over kruiden, macrobiotiek, homeopathie, yoga, meditatie en dat soort onderwerpen is van alles te koop, maar vaak is het derdehands of slecht verteerde informatie of het is slecht geschreven in een quasi mistiek taaltje voor ingewijden. Dit boek geeft basisinformatie over al die onderwerpen. Met sommigen ervan waren wij beiden al jaren en jaren bezig, er staat dus niks in dat we zelf niet hebben meegemaakt. of uitgeprobeerd. Je kunt niet alleen met drugs flippen maar ook met meditatie en je kan meer rijst eten dan goed voor je is. Die fouten hebben wij jaren geleden gemaakt, dat hoef jij nou niet meer te doen. En je kunt gelukkig worden als je dat wilt, niet alleen door dit boek te lezen, maar door een van de weggetjes te kiezen die erin staan en dan dat weggetje helemaal aflopen. Wil je niet dan staan er gewoon fijne tekeningen in en goeie recepten en makkelijke middeltjes om minder ziek te zijn dan je nu misschien bent.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is Wim Gijsen en Lux Buurman - Leven dat het een lieve lust is

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.