G. van Havre e.a. - Jacht- en Visscherij-tentoonstelling

Schrijver:
Titel: Jacht- en Visscherij-tentoonstelling
Taal: Nederlands
Uitgever: Stad Antwerpen, 1907
Bijzonderheden: Indrukwekkende tentoonstelling rond de jacht
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Stad Antwerpen. Internationale Jacht- en Visscherij-tentoonstelling. Open van 11 mei tot 15 juli 1907 in de lokalen van de "Koninklijke Maatschappij van Dierkunde".

20 x 12 cm., oud kartonnen bibliotheekbandje met linnen rug, binnenin enkele bibliotheekstempels. 207 blz. tekst plus vele foto's buiten de paginering en op gesatineerd papier. Beduimeld.

Interessante en zeldzame catalogus van een indrukwekkende tentoonstelling rond de jacht en in mindere mate de visvangst, gehouden in de Antwerpse dierentuin in 1907. Tentoongesteld werden honderden geweien en opgezette dieren, geschoten en gevangen in binnen- en buitenland. Met data en plaatsen van de vangsten. Zo stelt Maurits Lippens een door hem in 1906 in Knokke geschoten goudarend (steenarend) voor, een soort die nu niet meer in België voorkomt. Ook veel afwijkingen zoals albino's.

Nadien is er een afdeling middeleeuwse visserij (voornamelijk regio Antwerpen), een grote afdeling jachtvuurwapens, schilderijen met jacht of visserij als onderwerp, zegels, handschriften, enz enz.

Zeldzaam, ik vind juli 2021 geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 40 euro plus 10 voor verzending naar België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. van Havre e.a. - Jacht- en Visscherij-tentoonstelling G. van Havre e.a. - Jacht- en Visscherij-tentoonstelling G. van Havre e.a. - Jacht- en Visscherij-tentoonstelling G. van Havre e.a. - Jacht- en Visscherij-tentoonstelling

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.