(KLEIS, Ger) - In vriendschap opgedragen aan Ger Kleis. Tien ja

Schrijver:
Titel: In vriendschap opgedragen aan Ger Kleis. Tien jaar Sub Signo Libelli 8 augustus 1984.
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 500,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Halfmarokijn (Binderij Phoenix; rug als meestal verschoten). Gedrukt door elf verschillende drukkers in een oplage van 52 genummerde exemplaren.De samenwerking van 12 belangrijke drukkers, 11 belangrijke dichters en Binderij Phoenix leidde tot dit prachtboek.1. Kees Winkler, Vliegvakantie. Gedrukt in goud, groen, blauw en zwart door de Avalon Pers. 2. H.G. Liebentrau, A portrait of the poet in blue shorts. Gedrukt door Ernst W. Boissevain. 3. Hans Warren, De bezoeker. Gedrukt in rood en zwart door In de Bonnefant. 4. Frédéric Bastet, Vijf vingers. Gedrukt door Huib van Krimpen. 5. Judith Herzberg, Rooster. Gedrukt door Jaap Meijer. 6. Boudewijn Büch, Aan Ger Kleis. Magic moments. Gedrukt door Ser J.L. Prop. 7. Kees Ouwens, Eens. Gedrukt door De Slof-pers. 8. Paul van Capelleveen, Het jongetje. Gedrukt in paars en zwart door Paul Snijders. 9. Willem van Toorn, Zuilichem, 7 augustus 1671. Gedrukt in rood en zwart door Leo Vos. 10. Alfred Aubrey, Ex Tenebris. Op een etsplaat geschreven door Karina Meister en gedrukt door Peter Yvon de Vries. 11. Gerrit Komrij, Jong. Gedrukt in blauw en zwart door Pim Witteveen.Voorwerk en colofon werden gedrukt door Bram de Does.Dit is éen van de 26 luxe-exemplaren die door Phoenix in een fraaie halfmarokijnen band werden gezet.
Verder lezen

Fokas Holthuis uit Den Haag

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

(KLEIS, Ger) - In vriendschap opgedragen aan Ger Kleis. Tien jaar Sub Signo Libelli 8 augustus 1984.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fokas Holthuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fokas Holthuis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fokas Holthuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fokas Holthuis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fokas Holthuis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.