Gracie, Anne, Hirst, Michael - The Tudors - De koning de koning

Schrijver:
Titel: The Tudors - De koning de koningin en de maitresse
ISBN: 9789061123378
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Bijzonderheden: 2008, 320pp, Grote paperback in prima staat, zo goed als nieuw. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gebaseerd op de succesvolle tv-serie over de eerste jaren aan het hof van de Engelse koning Henry VIII.
Een onweerstaanbaar verhaal, over liefde, verlangen en politieke intrige
Anne Boleyn is dood en in het noorden van Engeland komen de katholieken in opstand. Henry VIII is pas tevreden als de koppen van de opstandige leiders rollen. De deugdzame en beeldschone nieuwe koningin van Engeland, Jane Seymour, zegent Henry met het enige wat zijn andere vrouwen hem niet konden geven - een zoon. Jane overleeft de geboorte niet en ten einde raad sluit Henry zich op in het paleis.
De raadsheren van de koning, die Engelands bondgenootschappen met lede ogen zien tanen, overtuigen hem ervan in het huwelijk te treden met de huiselijke Anne van Kleef. Maar Henry haalt weinig voldoening uit deze politieke verbintenis, tot hij een jonge, kokette nieuwe minnares met de naam Katherine ontmoet...
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gracie, Anne, Hirst, Michael - The Tudors - De koning de koningin en de maitresse Gracie, Anne, Hirst, Michael - The Tudors - De koning de koningin en de maitresse

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.