M. Groenewoud, D. Laning - De IJssel, levende rivier

Schrijver:
Titel: De IJssel, levende rivier
ISBN: 9789040084058
Uitgever: Uitgeverij W Books B.V.
Bijzonderheden: . Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Prijs: € 16,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De IJssel is misschien wel de mooiste rivier van Nederland. Het water, de uiterwaarden, de natuurgebieden, de steden en dorpen. Gek genoeg wordt de IJssel door het publiek nog te weinig als zodanig (h)erkend. Samen met het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) wil Waanders Uitgevers door middel van deze uitgave daar verandering in brengen.
De IJssel - levende rivier bevat een unieke verzameling wetenswaardigheden, verhalen en feiten over de IJssel. Een greep uit de onderwerpen in dit boek: de loop van de rivier met de dijken en de stuwen; de Hanze; de IJssellinie; de veerpontjes en de bruggen; de IJsselhoeven; Simon Carmiggelt in De Steeg; Henk van Ulsen bij Zalk; de balgstuw bij Ramspol; het ooievaarsstation bij Gorsel.
Lezenswaardige en boeiende teksten worden uitermate rijk en afwisselend geïllustreerd in een speelse vormgeving. Een groot deel van de foto’s is speciaal voor dit boek gemaakt. Deze uitgave is een ‘must-have’ voor toeristen en zeker ook voor bewoners van de IJsselstreek, die het tevens als een prachtig cadeauboek kunnen gebruiken
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Op voorraad in ons magazijn.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- We verzenden ook naar België voor € 6,75
- Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Groenewoud, D. Laning - De IJssel, levende rivier