Monique Boekaerts - Psychologie van de leerling en het leerproc

Schrijver:
Titel: Psychologie van de leerling en het leerproces
ISBN: 9789025500276
Taal: Nederlands
Uitgever: Dekker & van der Vegt Nijmegen 1e druk (schaars) 1987 90255002779789025500276
Bijzonderheden: paperback 190pp. in goede staat, nette potloodonderstrepingen in eerste 50 pp.
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Monique Boekaerts begon haar professionele loopbaan als lerares vreemde talen. Ze studeerde in 1974 af in psychologie aan de universiteit van Reading (VK) en werd 6 jaar later hoogleraar Pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Nijmegen. In 1991 stapte ze over naar de Universiteit Leiden, waar ze tot 2011 de leerstoel Learning an Instruction bekleedde. Als emeritus hoogleraar is Boekaerts nog steeds als gasthoogleraar verbonden aan de programmagroep Onderwijskunde. Haar belangrijkste onderzoeksinteresses zijn zelfregulatie, motivatie en emotie. Ze schreef verschillende boeken en meer dan 250 wetenschappelijke artikelen over deze onderwerpen en is hoofdredacteur van het Handbook of Self-Regulation.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Monique Boekaerts - Psychologie van de leerling en het leerproces

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.