Aasman, Susan & Sepp, Youri - Het geziene werk. Beeldlijn, 25 j

Schrijver:
Titel: Het geziene werk. Beeldlijn, 25 jaar documentaire film in Noord-Nederland.
ISBN: 9789054521143
Taal: Nederlands
Uitgever: Passage / Stichting Beeldlijn, Groningen
Bijzonderheden: 2011, 96pp, paperback. Geillustreerd.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Stichting Beeldlijn' maakt al 25 jaar documentaire films over kunst, cultuur en maatschappij in het noorden van Nederland. Met een scherp oog voor interessante mensen en gebeurtenissen, heeft ze een oeuvre opgebouwd van documentaires over het kunstenaarsgenootschap de Ploeg, over kunstenaars als Marten Klompien, Henri de Wolf, Jan Loman, Jan Steen, Marten Tissing, over musici als Roelof Stalknecht en Jenne Meinema, over schrijvers als Rutger Kopland, Gerrit Krol, Vasalis, maar ook over politici als Fré Meis en Ypke Gietema.

Deze bijzondere collectie aan films die recent met het archiefmateriaal is ondergebracht bij het Groninger Audiovisueel Archief (GAVA), is afgelopen jaar gedigitaliseerd en uitgebreid beschreven. Ter gelegenheid hiervan verschijnt het boek Het geziene werk, met artikelen en beschrijvingen van alle films.

In Het geziene werk laat een aantal deskundigen zijn licht schijnen over de cultuurhistorische waarde van de Beeldlijncollectie. Daarnaast is er uitgebreid aandacht aan het ontstaan van de films en de makers. Het boek is uitgebreid voorzien van illustratiemateriaal, onder andere afkomstig uit de betrokken documentaires.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.