Johari, Harish - Numerologie / als sleutel tot tantra, ayurveda

Schrijver:
Titel: Numerologie / als sleutel tot tantra, ayurveda en astrologie
ISBN: 9789069635040
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2001, 224pp *Ziet er prima uit*
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Numerologie (getallenmystiek) maakt gebruik van getallen als een sleutel voor ons gedrag. De Indiase filosoof-kunstenaar Harish Johari (1934-1999) onderscheidt zich van andere numerologen doordat hij de getallenleer combineert met astrologie en lichaamstypen. Aan de hand van eenvoudige berekeningen legt hij uit hoe je tot drie getallen (psychisch getal, lotsgetal en naamgetal) komt, die een schat aan informatie geven over je persoonlijkheid, temperament, intelligentie, talenten, seksualiteit, spiritualiteit, geldzaken en gezondheid.
Zo onthult het cijfer van je geboortedag (psychisch getal) hoe je over jezelft denkt, geeft je volledige geboortedatum (lotsgetal) aan hoe de wereld over jou kent, en geeft je volledige naam ten slotte inzicht in je woon- en werksituatie.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johari, Harish - Numerologie / als sleutel tot tantra, ayurveda en astrologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nogmeerboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Nogmeerboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nogmeerboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nogmeerboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Nogmeerboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.