Zikken (Epe, 21 september 1919 - Norg 22 maart 2013), Aya - Voo

Schrijver:
Titel: Voor het vandaag werd - Ontmoetingen met schrijvers in de jaren zestig - 'Dit boek pretendeert niet om behalve de afgedrukte portretten, ook de geschreven portretten van schrijvers uit de jaren zestig te leveren. In dit boek schrijf ik (weer...
ISBN: 9789045001036
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas, pb 150 pag., geillustreerd, deels in kleur. Personenregister, 258 pag. Netjes.
Bijzonderheden: 2000, 1e druk
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Dit boek pretendeert niet om behalve de afgedrukte portretten, ook de geschreven portretten van schrijvers uit de jaren zestig te leveren.
In dit boek schrijf ik (weer) voornamelijk over mijzelf en deze bladzijden bevatten waarschijnlijk meer autobiografische stof dan ik tot nu toe ooit gebruikte.
Het gaat over mijn ontmoetingen met schrijvers en het zegt iets over de indruk die zij al of niet op mij maakten. Ze brachten me soms vriendschap, soms onverschilligheid, plezier of ergernis. Iemand bracht wel eens een diepe kras aan in mijn leven maar even vaak was het contact niet meer dan het langsstrijken van een veertje.

Aan het werk van deze mensen bewaar ik meest goede herinneringen: Carmiggelt, die een anekdote uit mijn leven omsmeedde tot een amusant stukje tekst, Clara Eggink en Jacques Bloem, gastvrijheid verlenend op hun boerderij in Kalenberg. Gerard Reve, mijn huisbaas in de Jordaan. Beb Vuyk bij wie ik een kamer huurde in haar huis aan de Vecht. Margaretha Ferguson, kameraad uit mijn Indische jeugd. Victor van Vriesland, die bij mij in het panel van Hou je aan je woord zat. Bertus Aafjes, die alle brieven voor mij verbrandde die beter niet gelezen konden worden door het nageslacht. Maar ook Hella Haasse, met wie ik in Batavia op de Elcee-club was, Remco Campert, Simon Vinkenoog, Harry Mulisch en veel andere schrijvers die ik in de jaren zestig tegen het lijf liep. Ik herlees hun boeken en dan staan zij weer om mij heen zoals toen.'
Verder lezen

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zikken (Epe, 21 september 1919 - Norg 22 maart 2013), Aya - Voor het vandaag werd - Ontmoetingen met schrijvers in de jaren zestig - 	 'Dit boek pretendeert niet om behalve de afgedrukte portretten, ook de geschreven portretten van schrijvers uit de jaren zestig te leveren. In dit boek schrijf ik (weer... Zikken (Epe, 21 september 1919 - Norg 22 maart 2013), Aya - Voor het vandaag werd - Ontmoetingen met schrijvers in de jaren zestig - 	 'Dit boek pretendeert niet om behalve de afgedrukte portretten, ook de geschreven portretten van schrijvers uit de jaren zestig te leveren. In dit boek schrijf ik (weer...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ponsava Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ponsava Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ponsava Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ponsava Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ponsava Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.