J. Sermijn - Scenes Uit Een Ontmoeting

Schrijver:
Titel: Scenes Uit Een Ontmoeting
ISBN: 9789033464621
Uitgever: Uitgeverij Acco
Bijzonderheden: . Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Prijs: € 24,80
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De relatie tussen mens en psychiatrische diagnose
Wat gebeurt er met een persoon aan wie psychiaters of psychologen een diagnose toeschrijven? Gaat deze persoon anders denken of praten over zichzelf? Zal hij de diagnose aanvaarden en ernaar gaan leven? Of zal hij zich ertegen verzetten en zoeken naar een andere betekenisverlening voor die aspecten van zichzelf die als abnormaal worden beschouwd? Scènes uit een ontmoeting is een meerstemmig verhaal van een onderzoek naar de wijze waarop mensen omgaan met psychiatrische diagnoses. Het boek brengt het relaas van een ontmoeting tussen een wetenschapper gedreven door bovenstaande vragen en een onderzoeksparticipant die in contact kwam met de psychiatrie. De meerstemmige wijze van presenteren waarin ook objecten en concepten het woord nemen, de ontwapenende openhartigheid van onderzoeker en onderzoeksparticipant en het betrekken van de lezer als gesprekspartner maken van het werk een voorbeeld van grensverleggend onderzoek naar levensverhalen binnen de psychologie en meer algemeen de sociale wetenschappen.
Scènes uit een ontmoeting richt zich tot psychiaters, psychologen, antropologen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en iedereen die begaan is met personen aan wie een psychiatrische diagnose wordt toegekend.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal of bancontact betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Sermijn - Scenes Uit Een Ontmoeting