Zwan, Nienke van der - Stippen. Keramiek beschilderen met stips

Schrijver:
Titel: Stippen. Keramiek beschilderen met stipstijl.
ISBN: 9789043920582
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2018, 144 blz. Met kleurenfoto's en tekeningen.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit originele hobbyboek legt Nienke van der Zwan uit hoe je keramiek kunt versieren met de eenvoudige stiptechniek. Ze heeft zich daarbij laten inspireren door de stipschilderijen van de Aboriginals, maar haar werkstukken ademen eerder de vrolijke sfeer van de folklorestijl uit de jaren ’70. Beschilderen in stipstijl is een verslavende hobby, waarschuwt ze op de cover. Gelukkig is het ook een eenvoudige en relatief goedkope hobby. Je hoeft je niet eerst arm te kopen in de hobbywinkel: een oud bord, keramiekverf, stokjes en je kunt beginnen. De auteur heeft volop ervaring met de techniek en geeft vele handige praktijktips. Na de uitgebreide algemene uitleg over materiaal en techniek, die echter zeer praktisch en helder is, volgen de projecten, gerangschikt naar complexiteit (volgens een één, twee en drie stippensysteem). Het leuke is dat de eenvoudigste projecten al een fraai resultaat geven, zoals bijvoorbeeld de bordjes met kleurige stiprandjes. De grotere projecten zijn indrukwekkende etagères, vazen, schalen en mokken. Een verfrissend, vrolijk makend en toegankelijk hobbyboek.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwan, Nienke van der - Stippen. Keramiek beschilderen met stipstijl.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.