Natuurlijk gezond

Schrijver:
Titel: Natuurlijk gezond
ISBN: 9789064073137
Taal: Nederlands
Uitgever: Reader's Digest
Bijzonderheden: 2002, Gebonden, in goede conditie
Prijs: € 3,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Alternatieve geneeswijzen zijn in ons land sinds de jaren tachtig sterk in opkomst. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse gezondheidszorg. Alternatieve geneeswijzen worden toegepast door artsen, fysiotherapeuten, psychotherapeuten en mensen zonder een universitaire opleiding, die echter wel een beroepsopleiding in hun vakgebied hebben gevolgd. Een groot aantal huisartsen past naast de reguliere geneeswijze ook wel eens een alternatieve geneeswijze toe. Daarbij gaat het in hoofdzaak om homeopathie, maar ook acupunctuur, naturopathie, manuele therapieën en antroposofie hebben in de huisartsenpraktijk hun weg gevonden.

Dit boek vermeldt alternatieve geneeswijzen voor algemeen voorkomende aandoeningen en gezondheidsproblemen. Achterin het boek wordt een lijst met adressen in Nederland en België vermeld.
Verder lezen

Summer's Shelf

particulier

Summer's Shelf uit Maastricht

Logo Summer's Shelf

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Natuurlijk gezond  - Natuurlijk gezond  - Natuurlijk gezond

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Summer's Shelf

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Summer's Shelf
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Summer's Shelf een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Summer's Shelf vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Summer's Shelf kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.