Herder, Lyra - Chloor en kaviaar

Schrijver:
Titel: Chloor en kaviaar
ISBN: 9789077490389
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemmens, Uitgeverij
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw. Paperback, 2009, 96pp.
Prijs: € 5,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Je begint toch zeker geen relatie met iemand die verslaafd is aan heroïne? Maar wat als je nu echt verliefd bent? Wat als je de mens achter zijn verslaving ziet? Is het dan nog zo makkelijk gezegd?
In Chloor en kaviaar beschrijft Lyra Herder hoe het kwam en hoe het zat. Zij werd als zo veel jonge vrouwen verliefd op een aantrekkelijke jongen, waar helemaal niks mis mee leek. En voor ze het wist zat ze er middenin.
Chloor en kaviaar is een aangrijpende autobiografie over het leven met een verslaafde - of, beter gezegd: een passionele liefde, die bruut wordt verstoord door het heroïnemonster. Langzaam leer je begrijpen dat verslaving een ziekte is. Je maakt mee hoe moeilijk het is om af te kicken, hoe je vrienden je langzaam maar zeker beginnen te mijden, hoe het leven je langzaam maar zeker ontglipt...
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herder, Lyra - Chloor en kaviaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.