A.D. (voorwoord) - La bibliothèque de feu m. le baron De Wareng

Schrijver:
Titel: La bibliothèque de feu m. le baron De Warenghien
Taal: Frans
Uitgever: Jannet, 1855
Bijzonderheden: Rijke collectie oude drukken
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Catalogue de la bibliothèque de feu m. le baron De Warenghien, ... ancien maire de la ville de Douai ... dont la vente aura lieu le lundi 9 juillet 1855 et jours suivants.... Maison Silvestre. Paris, chez P. Jannet, 1855.

23 x 14 cm., uitgeversomslag bewaard maar beduimeld, rug beschadigd. X plus 304 bladzijden. Biografische nota door A.D. (Alphonse Dupont?)

Oud-militair baron de Warenghien (1771-1854) bezat een waardevolle collectie boeken die na zijn dood meteen door zijn zonen te gelde gemaakt werd, in een veiling die gespreid werd over 18 zitdagen. De 3440 loten bevatten veel geschiedenis en literatuur, ook in oude en kostbare edities. De baron wenste alleen boeken in een "condition irréprochable" en liet gebrocheerde boeken altijd inbinden. Zomer 1856 was er nog een tweede, kortere boekenveiling die slechts 4 dagen duurde. Een derde veiling betrof zijn kunstcollectie.

Worldcat OCLC-nummer:38451949, niet in Blogie.

Prijs 60 euro plus 6 voor verzending in Nederland en België
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.D. (voorwoord) - La bibliothèque de feu m. le baron De Warenghien

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.