Kinsella, Sophie - Confessions of a Shopaholic film.ed: shopaho

Schrijver:
Titel: Confessions of a Shopaholic film.ed: shopaholic! & shopaholic! in alle staten
ISBN: 9789044322774
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2009, Gebonden, 575pg, goede conditie met lichte gebruik sporen
Prijs: € 1,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De eerste twee delen van de Shopaholic-serie in een band ter gelegenheid van het in maart 2009 uitkomen van de film (met Isla Fisher en Hugh Dancy) over deze twee delen 'Confessions of a shopaholic'. Hoofdpersoon is Rebecca (Becky) Bloomwood, een jonge, succesvolle financieel journaliste die worstelt met haar koopverslaving, daardoor steeds groter wordende schulden, carriere en liefdesleven. Als ze met vriend Luke, een aantrekkelijke en succesvolle pr-adviseur, naar New York gaat, blijft ze ook daar doorgaan met kopen omdat 'Amerikaans geld geen echt geld is'. Voor ze het weet heeft ze weer enorme schulden, krijgt ze ontslag en verbreekt haar vriend de relatie... Maar koopzieke Becky vindt altijd overal weer een oplossing voor en natuurlijk loopt het uiteindelijk allemaal goed af. Met vaart geschreven chicklit, herkenbaar en erg geestig. Er zijn in totaal vijf delen verschenen in deze bestsellerserie. Met foto uit de film op de omslag.
Verder lezen

Summer's Shelf

particulier

Summer's Shelf uit Maastricht

Logo Summer's Shelf

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kinsella, Sophie - Confessions of a Shopaholic film.ed: shopaholic! & shopaholic! in alle staten Kinsella, Sophie - Confessions of a Shopaholic film.ed: shopaholic! & shopaholic! in alle staten Kinsella, Sophie - Confessions of a Shopaholic film.ed: shopaholic! & shopaholic! in alle staten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Summer's Shelf

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Summer's Shelf
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Summer's Shelf een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Summer's Shelf vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Summer's Shelf kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.