Vries, Yvonne de & Westrik, Marten (samenstelling) - Apeldoorn:

Schrijver:
Titel: Apeldoorn: Over bedrijvigheid langs Kanaal Zuid in ... Nieuwstaat!
Taal: Nederlands
Uitgever: Vereniging Oud Apeldoorn
Bijzonderheden: 2011, 1e druk, oplage 1000 ex., 72 blz., historische foto's in kl. en zw/wit, Nieuwstaat!
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Apeldoorn BEDRIJVIGHEID LANGS KANAAL ZUID IN Nieuwstaat!

Yvonne de Vries en Marten Westrik, samenstelling. Albertine van Woerden, eindredactie. VAN SPOORWEG NAAR BOCKERSHOEVE - OVER BEDRIJVIGHEID LANGS KANAAL ZUID IN APELDOORN -, 72 blz., rijk geïllustreerd me historische foto's in kleur en zwart/wit, hardcover ca. 22.5x21.5cm., 1e druk in een oplage van 1000 exemplaren, uitgave Vereniging Oud Apeldoorn, november 2011. Ke3. Niieuwstaat!

Toen in de jaren zeventig van de vorige eeuw aan de agrarische oostkant van het Kanaal Zuid de woonwijk de Maten en de bedrijfsterreinen werden aangelegd, verdwenen daar de boerderijen, de kleine bedrijfjes en de winkeltjes. Aan de westkant bleef de industrie bestaan, ondanks de sluiting van het Kanaal voor de scheepvaart in 1972; het transport van en naar de fabrieken ging voortaan via het spoor en over de weg. Dit boek geeft een boeiend beeld van de bedrijvigheid langs het Kanaal Zuid. Ke3. Nieuwstaat!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vries, Yvonne de & Westrik, Marten (samenstelling) - Apeldoorn: Over bedrijvigheid langs Kanaal Zuid in ...   Nieuwstaat! Vries, Yvonne de & Westrik, Marten (samenstelling) - Apeldoorn: Over bedrijvigheid langs Kanaal Zuid in ...   Nieuwstaat! Vries, Yvonne de & Westrik, Marten (samenstelling) - Apeldoorn: Over bedrijvigheid langs Kanaal Zuid in ...   Nieuwstaat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.