Hoek, J. - Geroepen in een nieuwe eeuw / geheim en missie van d

Schrijver:
Titel: Geroepen in een nieuwe eeuw / geheim en missie van de gemeente
ISBN: 9789023922865
Taal: Nederlands
Uitgever: KokBoekencentrum Non-Fictie
Bijzonderheden: 2008, 158pp, paperback, als nieuw
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Om christenen te stimuleren na te denken over de betekenis en taak van de gemeente, heeft dr. Jan Hoek dit boek geschreven. Op basis van bijbelse gegevens behandelt hij de belangrijkste verschijningsvormen van de gemeente: de lerende gemeente, de vierende gemeente, de pastorale, de missionaire en de diaconale gemeente.
Verder lezen

Studie/theologie

particulier

Studie/theologie uit Hardinxveld-Giessendam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoek, J. - Geroepen in een nieuwe eeuw / geheim en missie van de gemeente Hoek, J. - Geroepen in een nieuwe eeuw / geheim en missie van de gemeente Hoek, J. - Geroepen in een nieuwe eeuw / geheim en missie van de gemeente Hoek, J. - Geroepen in een nieuwe eeuw / geheim en missie van de gemeente

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Studie/theologie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Studie/theologie
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Studie/theologie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Studie/theologie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Studie/theologie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.