Gort, K.A. - Perioden uit het leven van dominee Johannes Smith

Schrijver:
Titel: Perioden uit het leven van dominee Johannes Smith (1712-1796)
ISBN: 9789090297170
Taal: Nederlands
Uitgever: Puttens Historisch Genootschap
Bijzonderheden: 2016, 615 pagina's, gebonden, een kras op de voorkant, verder als nieuw
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leven en levensklimaat van een 18e-eeuwse calvinistische dominee.
Dit boek schetst een beeld van het veelbewogen leven van ds. Johannes Smith, een gewone predikant uit de achttiende eeuw, eerst in Putten, later in Bremen. Van de 'opwekkingsbeweging' in Putten - analoog aan die in Nijkerk in 1749 - wordt uitvoerig verslag gedaan. Verder tekent de auteur de sfeer van het kerkelijke leven in Bremen. Briefwisselingen geven uitgebreide informatie over het persoonlijke en familieleven van d. Smith, terwijl ook theologische aspecten in dit boek ruimschoots aan de orde komen.
Verder lezen

Studie/theologie

particulier

Studie/theologie uit Hardinxveld-Giessendam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gort, K.A. - Perioden uit het leven van dominee Johannes Smith (1712-1796) Gort, K.A. - Perioden uit het leven van dominee Johannes Smith (1712-1796) Gort, K.A. - Perioden uit het leven van dominee Johannes Smith (1712-1796) Gort, K.A. - Perioden uit het leven van dominee Johannes Smith (1712-1796)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Studie/theologie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Studie/theologie
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Studie/theologie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Studie/theologie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Studie/theologie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.