Goodkind, Terry - De Wet van Negen

Schrijver:
Titel: De Wet van Negen
ISBN: 9789024530618
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: paperback, 2009, 462pg, in goede conditie, lichte rimpeling van de rug
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het begint allemaal in onze wereld, in deze tijd
Op weg naar de galerie die zijn schilderijen verkoopt, voorkomt de weinig succesvolle kunstschilder Alex Rahl met gevaar voor eigen leven een aanslag op een jonge vrouw. Hij weet haar op het nippetje weg te sleuren voor de bumper van een aanstormende monstertruck met een piratenvlag op de cabine geschilderd. Zo begint Alex' zevenentwintigste verjaardag één die een dag vol verrassingen zal worden.
De jonge vrouw heet Jax en is gevlucht uit een andere wereld; een wereld waarin magie werkt en die grote omwentelingen te wachten staat. Ze waarschuwt Alex met de onheilspellende woorden: ˜Pas op voor spiegels. Ze kunnen je via spiegels volgen"
Nog vreemder wordt Alex' verjaardag als hij verneemt dat al zijn schilderijen opeens zijn verkocht en dat hij erfgenaam is geworden van een immens landgoed in Maine.
En Jax heeft ook nog een verrassing voor hem in petto, de kernzin van een profetie die te denken geeft: ˜Alleen iemand van deze wereld kan onze wereld redden.."
Verder lezen

Summer's Shelf

particulier

Summer's Shelf uit Maastricht

Logo Summer's Shelf

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Goodkind, Terry - De Wet van Negen Goodkind, Terry - De Wet van Negen Goodkind, Terry - De Wet van Negen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Summer's Shelf

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Summer's Shelf
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Summer's Shelf een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Summer's Shelf vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Summer's Shelf kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.