Longman Literature

Schrijver:
Titel: Longman Literature
ISBN: 9780582060135
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)

Stimgs uit Westervoort

zakelijk

Logo Stimgs

Beste koper, welkom bij mijn winkel. Ik verkoop tweede hands boeken. Het boek wordt verzonden in een bruine B4 envelop van sterk materiaal. De enveloppen worden dubbel gevouwen en de zijkanten worden ingetapet voor extra stevigheid. Hierdoor ziet het pakketje er uit als een boek en kan het niet schuiven in de B4 envelop. Boeken met de staat zo goed als nieuw worden in plastic gesealed voor extra bescherming. Je betaalt eenmalig de verzendkosten van €5,00 per bestelling met levering naar Nederland of Duitsland. Bij bestellingen boven de €20,00 zijn de verzendkosten gratis. Graag ontvang ik feedback over de artikels, zodat ik mijn diensten kan blijven verbeteren en ik een goede prijs/kwaliteit verhouding kan blijven houden
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stimgs

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Stimgs
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Stimgs
  Kamer van Koophandel nummer: 82067880
  NL039939364B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en Stimgs een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stimgs vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Stimgs kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.