John Hedgecoe - Elseviers grote boek van de kleurenfotografie

Schrijver:
Titel: Elseviers grote boek van de kleurenfotografie
ISBN: 9789010024268
Taal: Nederlands
Uitgever: RBI, 1980, 2e druk
Bijzonderheden: Zie foto's.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Elseviers grote boek van de kleurenfotografie. De mogelijkheid om verder te gaan dan gewone snapshots is geen kwestie van dure apparatuur of ingewikkelde technieken. Welke technische vooruitgang er ook wordt geboekt, de creatieve keuze ligt altijd in de handen van de fotograaf en zijn/haar artistieke perceptie. Het doel van dit boek is om te onthullen welke keuzes beschikbaar zijn, zodat wat een plezierig tijdverdrijf is, een boeiende kunst kan worden.

De foto's in dit boek variëren van verrassende landschappen tot verrassende close-ups die met hoge snelheid zijn gemaakt, en vormen niet alleen een tentoonstelling van gevarieerde en prachtige kleurenfoto's, maar vertegenwoordigen ook een samenhangende verkenning van de aard van kleur. Ondersteund door gedetailleerde technische secties, leiden de foto's van John Hedgecoe van de basistheorie van licht naar de subtiele harmonieën van kleur in al zijn aspecten, en illustreren de theorie en praktijk van alle essentiële technieken voor het gebruik van camera's, lenzen en filters, het kiezen van kleurenfilm en het samenstellen van de perfecte foto.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Meerdere boeken in één keer laten versturen scheelt in de verzendkosten. Ophalen in Bilthoven kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Hedgecoe - Elseviers grote boek van de kleurenfotografie John Hedgecoe - Elseviers grote boek van de kleurenfotografie John Hedgecoe - Elseviers grote boek van de kleurenfotografie John Hedgecoe - Elseviers grote boek van de kleurenfotografie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.