Aftellen

Schrijver:
Titel: Aftellen
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, Psychologie Magazine / Weekbladpers Tijdschriften
Bijzonderheden: 1999, 112 pp. paperback; naam op Franse pagina, verder prima staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"'Aftellen' is een uitgave van Psychologie Magazine ter gelegenheid van het symposium 'De volgende eeuw van de psychologie', 29-09-1999 in Felix Meritis Amsterdam" - bijdragen van Rita Kohnstamm, Hendrik Jan Schoo, Karel Soudijn, Roeland Dobbelaer, J.J. Voskuil, Jan Boelhouwer, Froukje Wirtz, Carl Rohde, Rob van Vuure, Agneta Fischer, Diana Issidorides, Ronald Plasterk, René Gude, John Horgan, Suzanne Weusten, Andries van Dantzig, Christien Brinkgreve, Emely Nobis, Wil Zeegers, Annette Heffels, Dolph Kohnstamm, Rein Baneke, Loek Kessels Brandt, Jaap van den Herik, Heiko Ernst, Rolf de Wit, Marcel Roele, Huge Harry & Ghost, Paul Schnabel, Maja Vervoort, Ronald van Gelder, Annemieke Willemsen, Ad Bergsma, Heleen Peverelli, Oda Verkuijl
Verder lezen

kaff uit Malden

particulier

Logo kaff

Boekwinkeltje kaff hanteert voor de verzendkosten de normale tarieven van post.nl. Wanneer een boek als pakket verzonden moet worden staat dat meestal in de beschrijving vermeld. Meerdere boeken samen kunnen vaak als één pakket(je) verzonden worden. Afhalen op afspraak is natuurlijk ook mogelijk.
De scans en foto's bij de boeken zijn altijd van het exemplaar dat door kaff te koop wordt aangeboden. Eventuele gebreken worden zoveel mogelijk in de omschrijving vermeld. Dat geldt ook voor onderstrepingen of aantekeningen, en voor handgeschreven namen, stempels, of ex-libris van vorige eigenaren. Normale slijtage door ouderdom waar die bij antiquarische boeken te verwachten is wordt niet altijd vermeld.
Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via de knop "stel een vraag".
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Aftellen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij kaff

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met kaff
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en kaff een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van kaff vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • kaff kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.