Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stevenson, Talitha - Verdwijnen

Schrijver:
Titel: Verdwijnen
ISBN: 9789056722685
Taal: Nederlands
Uitgever: Signatuur
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat! Mooi gebonden boek met leeslint, 2011, 351pp.
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Charlie Bells is een populaire, jonge vent met een zeer succesvol hedgefonds in een wereldstad die barst van het geld, Londen. Zijn prachtige vrouw Leila is interior decorator. Maar op een avond verandert alles. Leila dreigt hem te verlaten, vervreemd als ze zich voelt van de wereld van het snelle, overvloedig aanwezige geld. Charlie en Leila beginnen aan een reis die hen allebei dwingt om te ontdekken waar ze precies in geloven. Het verhaal neemt de lezer mee van het glamoureuze, glitzy Londen van vóór de financiële crisis, naar zomers, landelijk Spanje, en weer terug naar het rauwere Londen van de vervallen sociale woningbouw en naar een opvanghuis voor kinderen een omgeving die haar zus, die Leila zeven jaar niet gezien heeft, maar al te goed kent. Door het boek heen weerspiegelen de individuele verhalen het grotere verhaal van de aanstormende financiële crisis. Verdwijnen onderzoekt de band tussen stellen, tussen familieleden onderling, tussen de helper en de geholpene, en kijkt uiteindelijk naar ons eigen diepste gevoel van erbij horen en vraagt: is het mogelijk om domweg uit je eigen leven te verdwijnen?
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stevenson, Talitha - Verdwijnen