Broes, Petrus - De peinzende kristen, of bundel van stichtelyk

Schrijver:
Titel: De peinzende kristen, of bundel van stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid
Taal: Nederlands
Uitgever: F. Boekee, Dordrecht
Bijzonderheden: geb.- halfleer - 1841- 138 pag.- redlijk exemplaar-
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)

BiblioBlu uit Nieuw-Vennep

Logo BiblioBlu

Al onze prijzen zijn exclusief verzending. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,10 voor boeken die door de brievenbus passen en €6,75 voor boeken(pakketten) die niet door de brievenbus passen. Heeft u speciale verzoeken m.b.t. de verzending, levering of het product, of wilt u de tarieven voor verzending naar het buitenland weten? Aarzelt u niet om contact op te nemen.
BiblioBlu profileert zich als een frisse speler op de markt die zich specialiseert in zowel moderne, nieuwe boeken als antiquarisch materiaal, zonder het stoffige imago van een antiquair. Een vernieuwende kijk op het vak met aandacht voor de mensen achter de boeken. BiblioBlu staat voor vernieuwing en een frisse blik naast ouderwetse degelijkheid en service. Uw feedback, tips en suggesties ontvang ik daarom graag en bij problemen zoeken we samen naar een passende oplossing. Twijfelt u daarom niet te mailen met vragen of opmerkingen. Binnen twee werkdagen kom ik bij u terug. Ik hoop u snel als klant te mogen verwelkomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broes, Petrus - De peinzende kristen, of  bundel van stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BiblioBlu

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BiblioBlu
  • Na uw bestelling ontvangen u en BiblioBlu een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BiblioBlu vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BiblioBlu kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.