Winsemius, Dieuwke - Dat valt niet mee Carien!

Schrijver:
Titel: Dat valt niet mee Carien!
Taal: Nederlands
Uitgever: G.F. Callenbach nv
Bijzonderheden: z,j, ingebonden, harde kaft, 75 pp, [1956
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Opschutbladen en enkele andere bladzijden roestvlekjes

Over dit boek
Carien en Cobi zijn twee vriendinnetjes. Ze spelen in de herfst op straat en vinden tussen bladeren een beursje met geld. De eerste gedachte is wat te kopen voor het geld, maar Carien bedenkt, dat ze het gevondene niet mogen houden, doch bij de politie brengen. Wanneer ze dat doen, blijkt, dat een oude dame het geld verloren heeft. De meisjes brengen haar het beursje en krijgen ieder een gulden als beloning. Op school is ook een plaagzieke jongen, Herman geheten. Bij een schoolonderzoek blijken zowel deze jongen als Carien niet geheel gezond te zijn: Carien moet enige tijd thuis liggen en Herman moet naar een sanatorium. De kinderen schrijven elkaar en Carien gaat meer sympathie voelen voor Herman. Van de dame, die het beursje verloren had, krijgt Carien een poesje. Ze beleeft zo van alles tijdens haar ligkuur. Na enkele maanden mag ze het bed weer uit en dan denkt ze: "Beter worden is reuzefijn, maar ziek zijn was niet eens zo erg."
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winsemius, Dieuwke - Dat valt niet mee Carien! Winsemius, Dieuwke - Dat valt niet mee Carien!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Drukpers

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Drukpers
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Drukpers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Drukpers vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Drukpers kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.