King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met

Schrijver:
Titel: * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!!
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 0,10 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wil je de set compleet aanschaffen? LEES GOED!
Ga voor 10% extra korting op de hele set (boven op de 5 halen, 4 betalen actie) als volgt te werk:
1. Kijk eerst of alle delen los in Boekwinkeltje Stephen King Fans beschikbaar zijn, en maak je keuze. Die zeven delen dus allemaal los bestellen. Hieronder zie je de lijst met ISBN nummers, maar alle boeken uit deze serie hebben 'Donkere Toren zwarte rug/torentje' vermeld staan, dus daar kun je ook makkelijk op zoeken. Er is namelijk verschil in staat e.d. en dus hebben boeken verschillende prijzen. Zo krijg jij altijd het boek/de set dat eruit ziet zoals jij wilt.
Op de eindprijs van die 7 delen krijg je dus 10% extra korting.
2. BESTEL VERVOLGENS DEZE ADVERTENTIE (dus alsof je nog een boek koopt - maar je betaalt de 0,10 uiteraard uiteindelijk niet - maar zonder prijs mag niet worden geadverteerd) Die korting geldt ALLEEN als je ook deze advertentie hebt 'gekocht', dus vergeet het niet! :)
3. Bij het besteloverzicht dat je vervolgens krijgt toegestuurd zal de 10% extra korting verrekend worden.
(voor de duidelijkheid; de foto's hiernaast zijn stockfoto's)
Deel 1: De scherpschutter 90-245-4791-1
Deel 2: Het teken van drie 90-245-4625-7
Deel 3: Het verloren rijk 90-245-4635-4
Deel 4: Tovenaarsglas 90-245-4645-1
Deel 5: Wolven van de Calla 90-245-4587-0
Deel 6: Een lied van Susannah 90-245-4628-1
Deel 7: De Donkere Toren 90-245-5214-1 of 90-5108-964-3
Verder lezen

StephenKingFans

StephenKingFans uit IJsselstein

Logo StephenKingFans

STANDAARD KORTINGSACTIE: 5 halen 4 betalen! De goedkoopste is altijd gratis. Dus als je 10 boeken (en/of DVD's via mijn winkeltje op marktplaats https://www.marktplaats.nl/verkopers/9000342.html) wilt, zijn er dus 2 gratis... enz.
Series met boeken tellen NIET mee in deze actie. De prijs van een complete serie is al aangepast.
BESTELLERS MET EEN HOTMAIL of GMAIL ADRES
- Helaas blijkt dat hotmail en Gmail de mail die gestuurd wordt voor betaling vaak te zien als spam. Ik mail altijd binnen 3 dagen, dus check je spambox als je dan nog geen bericht hebt ontvangen.
StephenKingFans is een particuliere verkoper die is gespecialiseerd in Stephen King boeken - gerund door de secretaris en aangeraden door de Stephen King Fanclub!
Speciaal opgericht omdat bij veel verkopers bij de naam Stephen King de dollartekens in de ogen komen en er belachelijke prijzen voor worden gevraagd. Van alle verkochte boeken en DVD's gaat ook altijd 10% naar stichting Stephen King Fanclub!
HOE WERKT HET?
Bestel alle boeken die je hebben wilt per stuk door op de link StephenKingFans te klikken en het formulier in te vullen (vink aan voor onthouden). Je krijgt daarna van mij binnen 3 dagen (handmatig) bericht met een overzicht van je bestelling en de informatie voor het financiële gedeelte en wordt natuurlijk ook met elkaar verzonden in 1 pakket tenzij je andere wensen hebt.
VRAGEN?
Gebruik voor vragen de daarvoor bestemde knop. Betaling dient binnen 3 dagen ontvangen te zijn - ook als je op vakantie gaat! Als is besteld krijg je krijgt altijd binnen 2 a 3 dagen antwoord. Heb je dat niet binnen; check je spambox en/of mail dan aub opnieuw naar secretaris_sk07@stephenking.nl Bestelformulier invullen = kopen.
Soms zijn er boeken die je voor een X bedrag kunt kopen, of gratis bij een bestelling boven een bepaald bedrag krijgt. Per bestelling hanteren wij dat dit voor 1 boek geldt, en niet voor meerdere exemplaren.
Mail gerust bij vragen over je bestelling of als je een boek niet kunt vinden.
VERZENDKOSTEN:
De vermelde prijs is altijd ZONDER verzendkosten.
Verzenden altijd het goedkoopst via DHL (ophalen 4.50 - thuisbezorgd 5,75), PostNL voor brievenbuspost lichter dan 350gram. Zonder bijkomende kosten voor verpakking oid.
-België; (0-2 kg) voor 9,00 - (2-5 kg) voor 11,00 - (5-10 kg) voor 13,00 of (10-20 kg) 15,00. Doos mag niet groter zijn dan 80x50x35cm.
Bij aanschaf boven een bedrag van 75,00 wordt het pakket via DHL binnen NL GRATIS verzekerd verzonden.
Boeken met een verschillende afkorting, bijv. (cjs) of (FC), zijn NIET van dezelfde verkoper. Bij verschillende verkopers (en afkortingen) kan je aanschaf daarom ook niet met elkaar mee verzonden worden, en dus ook niet voor dezelfde verzendkosten.
GRATIS op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Stephen King en de Nederlandse uitgaven? de Stephen King fanclub verzorgd al 15 jaar (en langer) een gratis online magazine voor fans van Stephen King. ga naar stephenking.nl en kies voor Kings Things.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!! King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!! King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!! King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!! King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!! King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!! King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!! King, Stephen - * Aanbieding Donkere Toren, de 7 delige set met 10% korting (cjs) Stephen King (NL-talig) met de zwarte achterzijde. Zie bijzonderheden voor de juiste bestelmogelijkheid!!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij StephenKingFans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met StephenKingFans
  • Na uw bestelling ontvangen u en StephenKingFans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van StephenKingFans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • StephenKingFans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.