Millman, Dan - De twaalf poorten naar de ziel Uw persoonlijk k

Schrijver:
Titel: De twaalf poorten naar de ziel Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei
ISBN: 9789027462374
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Het
Bijzonderheden: 2001 6e druk / paperback / 379 pag. / 533 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat is ons levensdoel? Hoe kunnen we elk moment van het leven ten volle benutten? Hoe halen we het beste uit onszelf? De twaalf poorten verbeelden twaalf inzichten die ons helpen ons leven te veranderen in een spiritueel avontuur.
Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei
Dan Millman laat zien dat ieder mens meer mogelijkheden en talenten heeft dan hij gebruikt. Door een voor een de poorten door te gaan komen we tot beter inzicht in onszelf en onze omgeving. Dit versterkt je wil, leidt tot meer levenslust en een betere gezondheid. Bovendien vergroot het je mededogen, je perspectief en je gevoel voor humor, zodat je liefdevollere relaties krijgt en een gezondere relatie met je financi - wat ook nooit weg is. Spiritualiteit begint op de grond, niet ergens hoog in de lucht. De twaalf poorten vormen onze trap naar de ziel.
Een belangrijke bijdrage aan onze spirituele bewustwording door een van mijn lievelingsauteurs.' Dr. WAYNE DYER
Voor wie op zoek is naar meer betekenis en richting in het dagelijks leven.' Dr. JOHN GRAY
Dan Millman is de auteur van onder meer Het leven waarvoor je geboren bent. Al ruim twintig jaar geeft hij inspirerende lezingen.
Ga door de twaalf poorten op weg naar een spiritueel vervullend leven
Toon minder
Recensie(s)
De auteur, die ook 'De spirituele reis van de vreedzame krijger' schreef, presenteert twaalf inzichten (adviezen, recepten) om een begin te maken met een dagelijks leven als 'verlicht mens'. Zijn inzichten betreffen het ontdekken van je eigenwaarde en wilskracht, het zorgdragen voor je gezondheid en financiën, het denken relativeren en loslaten, vertrouwen op intuïtie, emoties accepteren, angsten en onze verdrongen negatieve kanten onder ogen zien, de kwaliteit van het seksuele leven verhogen, je hart openstellen en vanuit 'jezelf zijn' een bijdrage leveren waar anderen wat aan hebben. Goed ademen en ontspannen is een sleutelfactor. Zo wordt het leven een kunstwerk. We hoeven niet 'verlicht' te denken of ons verlicht te voelen; we moeten ons alleen maar verlicht gedragen, doen alsof we onzelfzuchtig in het 'hier en nu' leven, dan heeft ons gedrag een genezende werking op ons denken, onze emoties en onze omgeving. Het boek bevat veel leer-, bezinnings- of studievragen, een aantal instructies voor lichamelijke oefeningen en aanwijzingen om te mediteren. Bedoeld als "uw persoonlijke kompas naar innerlijke groei". Kaft met foto van waterval.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Millman, Dan - De twaalf poorten naar de ziel  Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei Millman, Dan - De twaalf poorten naar de ziel  Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei Millman, Dan - De twaalf poorten naar de ziel  Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.