Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stout, Gerard - Anya / De vrolijke saga

Schrijver:
Titel: Anya / De vrolijke saga
ISBN: 9789492546456
Taal: Nederlands
Uitgever: Biblion
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw. Paperback, 2019, 685pp.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In deze roman de geschiedenissen van Jaap Vrolijk en Cécile Hoogendijk en hun dochter Anya. De echtelieden zijn verbonden met zand, veen, klei met Groningen, Drenthe, Duitsland, Kameroen, Ierland, met religie en opvoeding, met voorouders en nakomelingen, met genen en met mondiale literatuur. Kortom: met alles wat hen omringt en binnendringt. Het samenspel van deze en andere factoren bepaalt de levensloop van de spelers in deze roman. Anya leeft, herhaalt en ontwerpt het pad. Deze roman is te lezen als een omnibus. Het maakt - per tijdvak - niet uit waar u begint. Ieder karakter- zwart, wit, man, vrouw, kind - doet een duit bij het kapitaal van uw eigen kennisvermeerdering. Onderweg komt U tegen: religie, seks, geweld, angst, agressie, misverstand, vergeving, filosofie, literaire kapstokken, ironie, mededogen, mildheid, ontroering, passie, verdwazing, kindsheid, hoop, geloof en liefde.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stout, Gerard - Anya / De vrolijke saga