Stout, Gerard - Anya / De vrolijke saga

Schrijver:
Titel: Anya / De vrolijke saga
ISBN: 9789492546456
Taal: Nederlands
Uitgever: Biblion
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw. Paperback, 2019, 685pp.
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In deze roman de geschiedenissen van Jaap Vrolijk en Cécile Hoogendijk en hun dochter Anya. De echtelieden zijn verbonden met zand, veen, klei met Groningen, Drenthe, Duitsland, Kameroen, Ierland, met religie en opvoeding, met voorouders en nakomelingen, met genen en met mondiale literatuur. Kortom: met alles wat hen omringt en binnendringt. Het samenspel van deze en andere factoren bepaalt de levensloop van de spelers in deze roman. Anya leeft, herhaalt en ontwerpt het pad. Deze roman is te lezen als een omnibus. Het maakt - per tijdvak - niet uit waar u begint. Ieder karakter- zwart, wit, man, vrouw, kind - doet een duit bij het kapitaal van uw eigen kennisvermeerdering. Onderweg komt U tegen: religie, seks, geweld, angst, agressie, misverstand, vergeving, filosofie, literaire kapstokken, ironie, mededogen, mildheid, ontroering, passie, verdwazing, kindsheid, hoop, geloof en liefde.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stout, Gerard - Anya / De vrolijke saga

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.