Read, A. - Wereldbrand / 1919 en de stijd tegen de bolsjewieken

Schrijver:
Titel: Wereldbrand / 1919 en de stijd tegen de bolsjewieken
ISBN: 9789050188975
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 2009, Grote paperback in prima staat. Verzk 4,50 euro naar DHL afhaalpunt, 5,75 euro thuisbezorgd. En dan kunnen er nog heel veel boeken bij
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Terwijl de westerse leiders na de Eerste Wereldoorlog in Parijs een vredesverdrag opstelden dat het Duitse militarisme afstrafte en 'de wereld zou veiligstellen voor de democratie', was alweer een nieuwe oorlog begonnen: die tegen het terrorisme. Het grote kwaad was nu het bolsjewisme, ideologie uit de Russische burgeroorlog, die vanaf 1917 stormenderhand het wereldtoneel veroverde. De geallieerde pogingen om de bolsjewistische dreiging binnen Rusland aan de bron te vernietigen, waren omstreden en bleven zonder succes: ze betekenden uiteindelijk vooral gratis propaganda voor de bolsjewieken in hun strijd tegen de westerse kapitalistische samenzwering. De schok van de Russische omwenteling deed zich al snel overal in de wereld voelen. In Duitsland, Hongarije en de Baltische staten braken bloedige revoluties en nog bloediger contrarevoluties uit; de rest van de wereld raakte verlamd door massale stakingen, rellen en terroristische bomaanslagen. Een golf van hysterie raakte wereldwijd aan de wortels van het ideaal van de vrije en democratische samenleving.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Read, A. - Wereldbrand / 1919 en de stijd tegen de bolsjewieken Read, A. - Wereldbrand / 1919 en de stijd tegen de bolsjewieken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.