Milton, Giles - Churchills ministerie van onfatsoenlijke oorlog

Schrijver:
Titel: Churchills ministerie van onfatsoenlijke oorlogsvoering. Hoe een handvol merkwaardige uitvinders hielp om de nazi's ten val te brengen.
ISBN: 9789045215259
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers, Uithoorn
Bijzonderheden: Paperback, 2018, 366 blz. Met foto's en een index. Pakketpóst.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vlak voordat de Tweede Wereldoorlog echt uitbrak, werd in Engeland een geheime organisatie opgericht waarvan het doel was om door middel van sabotage het de Duitse vijand moeilijk te maken om zijn doelstellingen te halen. De mensen die binnengehaald werden om actief hun bijdrage te leveren aan sabotage-acties waren stuk voor stuk op hun eigen manier geniaal en vonden de meest verschillende zaken uit. Soms waren die qua constructie heel eenvoudig, zoals de befaamde kleefbommen, maar ook ingenieus als zeer complexe ontstekingsmechanismen. Met instemming van Churchill werden fameuze acties uitgevoerd als de overval op het dok van Saint Nazaire en de vernietiging van de zwaar water-centrale in Noorwegen. Niet voor niets zijn daar speelfilms van gemaakt. Maar ook minder spectaculaire acties werden met succes uitgevoerd. De auteur beschrijft chronologisch de groei van de organisatie, waarbij hij veel aandacht heeft voor de diverse nogal aparte personen daarin. Dat geeft dit vlot leesbare boek iets extra's, want diverse zaken zijn al elders beschreven. Bevat zwart-witfoto's, eindnoten, een literatuurlijst en register.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Milton, Giles - Churchills ministerie van onfatsoenlijke oorlogsvoering. Hoe een handvol merkwaardige uitvinders hielp om de nazi's ten val te brengen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.