K. Leer - Vorstel Dieren Ea Prentkunst Voorburg Eo

Schrijver:
Titel: Vorstel Dieren Ea Prentkunst Voorburg Eo
ISBN: 9789040095931
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Wbooks
Bijzonderheden: Jaartal: 2001 - Druk: 1 - Staat: Matig - Prima boek met tabaksgeur en wat verkleuring. Lichte gebruik-/opslagsporen; Hoekje(s) licht gevouwen; Hoekje(s) licht gebogen; Lichte slijtage randjes/hoekjes/rug
Prijs: € 15,70
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Op basis van de bijzondere grafiekverzameling van Gerard Duijvestein wordt een drietal wandelingen door Voorburg en omgeving ondernomen. De auteur, Kees van der Leer, beschrijft wat hij ziet, waarbij hij steeds terugblikt naar de situatie ter plekke in vorige eeuwen. Bijzonder in deze uitgave is de ruime aandacht voor de diergaarde van het koninklijk huis, welke in die tijd in Voorburg was gevestigd. Deze dierentuin was uniek, vele van de dieren waren nog nooit in Europa te zien geweest. De 36 fraaie handgekleurde etsen die van de dieren werden gemaakt, zijn alle in dit boek afgebeeld en beschreven.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

K. Leer - Vorstel Dieren Ea Prentkunst Voorburg Eo