Auteur Onbekend - Voor En Achter

Schrijver:
Titel: Voor En Achter
ISBN: 9789028836808
Taal: Nederlands
Uitgever: Europese Bibliotheek
Bijzonderheden: Jaartal: 2002 - Druk: 1 - Staat: Redelijk - Boek zeer goed met een beschadigd hoekje/rug. Lichte gebruik-/opslagsporen
Prijs: € 21,40
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Een bundel met een veertigtal verhalen over zeelieden en hun belevenissen.
Veel jonge mannen gingen na de Tweede Wereldoorlog varen. Soms kozen zij de zee alleen voor het avontuur, maar voor velen was er meer dan dat. Zij studeerden aan een zeevaartschool om carrière te maken bij de Nederlandse koopvaardij en zijn daarin vaak wonderwel geslaagd.
Van zeelieden in alle rangen en standen zijn in het boek belevenissen verteld, van lichtmatroos tot kapitein. De verhalen gaan ook over de schepen waarop zij werkten en over de zeeën die zij bevoeren. Dat het leven van een zeeman prettige en minder prettige kanten heeft, spreekt vanzelf. Beide komen in deze bundel aan bod, maar de nadruk ligt op de mooie aspecten van het zeemansleven.
Het boek is rijk geïllustreerd en laat onder meer alle schepen zien die in de verhalen voorkomen.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur Onbekend - Voor En Achter