Rush, Anne Kent (met foto's van Patrick Harbron) - Het moderne

Schrijver:
Titel: Het moderne yogaboek; oefeningen voor lichaam en geest
ISBN: 9789055013449
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZToH
Bijzonderheden: softcover, 1997, 231pp, in goede staat, stootplekjes hoekjes boek, foto=boek
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
HET MODERNE YOGABOEK biedt klassieke oefeningen waarmee je rust bereikt en je je goed voelt in de hectische wereld van tegenwoordig. Yoga komt voort uit de overtuiging dat het lichaam en de geest evenwichtige aandacht nodig hebben om, goed te kunnen functioneren. Elke oefening in dit boek helpt je te ontspannen en geeft rust en balans. e schitterende foto's bij de oefeningen zijn een eerbetoon aan deze levenskunst.

De oefeningen zijn onderverdeeld in vier groepen:

MEDITATIE
Meditatie verruimt ons denkvermogen. Het proces helpt bij de ordening van je gedachten, waardoor je een hoger bewustzijnsniveau bereikt.

ADEMEN
Als een van de weinige automatische lichaamsfuncties die bewust kunnen worden beheerst, is ademen een uitstekend instrument voor de mentale ontwikkeling. Het sturen van de ademhaling verlicht de spanning en zuivert het denken.

BEWEGING
in de yoga beweegt de cyclus van de verlichting zich vanuit het lichaam naar het denken. De oefeningen in dit boek vergroten de fysieke kracht, wat leidt tot mentale en spirituele groei.

YOGA SAMEN BEOEFENEN
Gedeelde vreugde is dubbele vreugde. Dat geldt zeker voor yogaoefening met een partner. Of dat nu een geliefde is. een vriend of zo maar een kennis: het is leuker om santen te oefenen en te ontspannen.
Verder lezen

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rush, Anne Kent (met foto's van Patrick Harbron) - Het moderne yogaboek; oefeningen voor lichaam en geest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Shambala

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Shambala
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel Shambala
    Kamer van Koophandel nummer: 76996484
    NL003133243B47
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Shambala een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Shambala vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Shambala kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.