Vanzant, Iyanla - Vandaag is de dag ! 365 momenten van spir

Schrijver:
Titel: Vandaag is de dag ! 365 momenten van spirituele groei
ISBN: 9789027400079
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Het
Bijzonderheden: 2001 1e druk / gebonden / 430 pag. / 726 gram / gelezen en in goede staat; wel naam en datum voorin geschreven
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'In alle relaties, ongeacht hun vorm, komt er een moment waarop je snapt dat er dingen zijn die je nooit zult begrijpen. Als dat moment zich voordoet, heb er dan vrede mee.' ~ Iyanla Vanzant

Als je vooral van de mooie momenten in het leven wilt kunnen genieten en het niet door moeilijkheden wilt laten bepalen, moet je het heft in eigen handen nemen. Begin vandaag. Door spiritualiteit toe te laten in je leven, krijg je meer innerlijke kracht en ben je opgewassen tegen problemen.

Iyanla Vanzant heeft voor elke maand van het jaar een thema gekozen, dat die hele maand de aandacht krijgt. Neem de tijd om elke ochtend bij haar inspirerende woorden stil te staan en pas ze toe.

Iyanla Vanzant heeft diverse bestsellers geschreven, waaronder In de tussentijd... en Op een dag... Ook geeft ze wereldwijd lezingen en work-shops en heeft ze sinds kort haar eigen talk-show Iyanla. Tevens maakt ze, net als John Gray en Phillip McGraw, deel uit van Oprah's Change Your Life Tv-Team.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vanzant, Iyanla - Vandaag is de dag !   365 momenten van spirituele groei Vanzant, Iyanla - Vandaag is de dag !   365 momenten van spirituele groei Vanzant, Iyanla - Vandaag is de dag !   365 momenten van spirituele groei

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekensalon Koos Tak
  Kamer van Koophandel nummer: 67601944
  NL001530193B08
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.