Biegel, Paul - Japie en het zwarte spook / bevat de titels: Jap

Schrijver:
Titel: Japie en het zwarte spook / bevat de titels: Japie en de dingen ; Japie en het grote geld ; Japie rekent af
ISBN: 9789025108816
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2002, Gebonden boek / goed exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 4,70 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Alle JAPIE-boeken bijeen, nieuwe editie!

Japie is een mal kereltje vol gekkigheid en streken, maar nu ligt hij ziek. Wekenlang saai in bed. Gelukkig heeft hij een vader die elke avond iets voor hem meebrengt: dingen van een rommelzolder. En elke avond vertelt vader een verhaal bij het ding dat hij heeft meegebracht: spannend, griezelig, gek, onzinnig, maar nooit saai. Maar wat moet Japie met een Chinese vaas, een pauwenveer, een olielamp, een paar versleten laarzen?
Dat gaat hij merken wanneer blijkt dat de verhalen een geheimzinnig verband met elkaar vormen. Het heeft allemaal te maken met die Chinese vaas waar een holle stem uit klinkt: een waarschuwing voor het zwarte spook. En dat spook blijft rondwaren, ook als Japie al lang weer beter is en naar school gaat met een paar groene honderdjes op zak, want zijn vader is plotseling schatrijk geworden!

De avonturen van Japie verschenen ooit in Donald Duck en naar aanleiding daarvan werden drie boekjes gemaakt, die inmiddels lange tijd niet meer leverbaar zijn. Nu verschijnen ze bij elkaar in een band, opnieuw geïllustreerd en vormgegeven door Fiel van der Veen. Goed nieuws voor alle Japie-liefhebbers!
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.