Grijzenhout, Frans; Irma Boom (design) - Het straatje van Verme

Schrijver:
Titel: Het straatje van Vermeer gezicht op de Penspoort in Delft
ISBN: 9789491714696
Taal: Nederlands
Uitgever: Rijksmuseum Amsterdam, 2015
Bijzonderheden: Paperback, 83 pagina's : illustraties ; 23 cm. Zeer goed, met buikbandje.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Over het wereldberoemde Straatje van Johannes Vermeer is niet veel bekend. Met name de precieze ligging van dit Delftse stadsgezicht houdt kunsthistorici, archeologen en anderen al jaren bezig. Schilderde Vermeer zijn eigen huis of misschien zijn uitzicht? Bestaan de panden die hij schilderde eigenlijk nog wel? Of heeft hij die onderbaarlijk mooie compositie (deels) verzonnen?

Kunsthistoricus Frans Grijzenhout stuitte op een niet eerder voor dit doel gebruikte bron en weet deze unieke plek met de twee naast elkaar li ggende poorten te lokaliseren. Een verbluffende ontdekking, die een geheel nieuw licht werpt op het leven en werk van Vermeer. En op de schrijnende wereld van de mensen uit dat straatje – familie van de schilder – in de schaduw van de Gouden Eeuw. Een ongelooflijk kunsthistorisch detective-verhaal over het Straatje van Vermeer!
Verder lezen

Antiq. Digitalis

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites. Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grijzenhout, Frans; Irma Boom (design) - Het straatje van Vermeer  gezicht op de Penspoort in Delft

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiq. Digitalis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Antiq. Digitalis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiq. Digitalis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiq. Digitalis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Antiq. Digitalis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.