SEYFFERT, OSKAR - A Dictionary of Classical Antiquities. Mythol

Schrijver:
Titel: A Dictionary of Classical Antiquities. Mythology, Religion, Literature & Art. Revised and ed. by HENRY NETTLESHIP & J. E. SANDYS.
Taal: Nederlands
Uitgever: George Allen & Unwin, London 1957
Bijzonderheden: 1st UK edition (after 3rd ed. 1894 ed.). HARDCOVER, black cloth, dust jacket, vi + 716pp. 450 ills. Very good condition, incl dj minimal wear & tear. gram
Prijs: € 19,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Dik boek

Paginaat uit Arnhem

Logo Paginaat

Pakketpost is 6,75 euro (PostNL). Brievenbuspakje tot 2 kg 3,60 euro. Ik verpak professioneel en verzend tegen de verzendkosten. Ook kunnen boeken op afspraak worden afgehaald. PayPal betaling is mogelijk.
De vermelding "dik boek" onder extra informatie houdt in dat het boek als pakketpost wordt verstuurd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Paginaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Paginaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Paginaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Paginaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Paginaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.